روش نگه داشتن و مصرف روغن زیتون

روش نگه داشتن و مصرف روغن زیتون

وقت بخیر ، ما در مورد اینکه چگونه روغن زیتون یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که امروزه همه نسبت به آن کنجکاو هستند صحبت خواهیم کرد. روغن زیتون تحت تأثیر عواملی مانند نور ، دما ، آب و هوا و زمان است. به همین دلیل ، بسیار مهم است که روغن زیتون در بسته هایی عرضه شود که تحت تأثیر نور قرار نگیرد. چیزهایی که باید هنگام خرید و حفظ روغن زیتون در نظر بگیرید؛
روغن زیتون هرگز نباید در بسته بندی پلاستیکی نگهداری شود.
روغن زیتون باید در یک بطری شیشه ای تیره نگهداری و در بسته هایی قرار داده شود که تحت تأثیر نور خورشید قرار نگیرد.
کلروفیل موجود در روغن زیتون که در یک بطری شیشه ای شفاف ذخیره شده است ، هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، باعث ایجاد طعم های نامطلوب می شود.
هنگامی که روغن زیتون در یک محیط با درجه حرارت بالا نگهداری می شود ، اسیدیته آن افزایش می یابد ، بنابراین روغن زیتون باید در مکان های خنک و تاریک نگهداری شود.
روغن زیتون را باید محکم نگه داشته و به گونه ای نگه داشته شود تا از تماس با هوا جلوگیری شود. روغن زیتون هرگز نباید در کنار مواد شوینده ، مواد شیمیایی ، لوله آشپزخانه ، محصولات معطر نگهداری شود. بنابراین نباید در زیر پیشخوان آشپزخانه نگهداری شود.
برای ذخیره روغن زیتون در محیط های مرطوب مناسب نیست.
روغن زیتون باید در مکان های خنک و خشک با دمای بیش از ۲۲ درجه نگهداری شود.
روغن زیتون خارج از منزل نباید مصرف شود.
روغن زیتون با فشار سرد باید استفاده شود.
با توجه به طعم و مزه می توان روغن هایی مانند برداشت زود هنگام ، روغن خام و روغن بکر اضافی مصرف کرد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − سه =